Mental träning


Jag arbetar med mental träning. Det grundar sig på övningar i avslappning och kroppskännedom, som sedan fokuserar på visualiseringar och målbildsträningar.
Jag lär dig hur dina tankar, känslor och inre bilder blir en process och hur du själv kan påverka ditt tankemönster och reaktioner, din kropp.
Genom att du får kännedom om hur du kan styra din kropp så stärks din förändringmöjlighet, och öppnar upp till dina nya önskade beteenden.

Varför fungerar detta?
Med rätt fokus kan hjärnan kan inte göra skillnad på fantasi och verklighet. Genom att jag tränar dig så att du kan fokusera och komma åt denna funktion, kan du få tillgång till dina egna resurser, och kan påverka dem själv.

Du kan sedan själv se dina mönster och hur ditt tankesätt som har bromsat dig tidigare och med en struktur förändra det.

På detta sätt kan du förändra – din stress, utveckla dina förmågor och talanger, förändra negativa tankemönster, förstärka din självkänsla, sänka grundspänningen i din kropp, öka din koncentration och förbättra ditt minne.