Om Hypnoterapi


I en behaglig avslappning visar vi med hjälp av visualisering övningar, ditt undermedvetna andra sätt att arbeta på än befintliga negativa mönster.

Varför jag involverar det undermedvetna är eftersom ditt undermedvetna styr ditt beteende mer än du kan ana (90-95%). All hypnos är i själva verket ”självhypnos”, alltså du styr själv. Genom att visualisera hur du vill må och känna, kan det skapas nya mönster. Men ibland sitter en blockering som stoppar och här är ett spännande område som kan göra stora förändringar.

Jag arbetar genom att fråga dig vad du vill och sedan prata med ditt undermedvetna och förändrar den rutin som du kört på under alla år till ett nytt mer givande spår enligt dina önskemål.

En session utförs i ett avslappnat tillstånd, behagligt och trevligt. Ibland gör vi det helt i vaket tillstånd. Du väljer själv vad du vill förändra, och berättar i prioriteringsordning vad som du föredrar.

Det är viktigt att du har konsulterat läkare vid värk eller andra kroppsliga sjukdomar. Läkare eller vården behöver först utreda/utesluta så att inga sjukdomar föreligger som behöver deras behandling.

Tystnadsplikt gäller förutom vid fara för annans liv eller som är olagligt.

Varmt välkommen att höra av dig för en session.