Arbete Sport Familj


Varför inte öka din positivitet, inspiration, trygghet, självförtroende, fokusering, koncentrering…

Känna att du kan sätta mål – och klara dem oavsett om det är i sport eller arbete, skola eller hemma?

Förändra det som hindrar dig i livet!


– Vill du förbättra din självkänsla, ditt självförtroende?
– Kanske blir bättre på att fokusera under prov?
– Minska bråk i hemmet?
– Kanske höja din prestation inom arbetet eller sport?
– Njuta mer under sex, eller våga tala inför publik?
– Sluta stamma eller våga sjunga?

Ge dig själv chansen att få utvecklas!

Varför inte köpa ett presentkort till någon som en överraskning som kan behöva lite hjälp i vardagen?

Jag hjälper personer inom affärsliv, sport, skolungdomar och familjeområden.

Våga leva livet – se till att njuta – och nå framgång! Varför inte?


ARBETE
Allt från migrän, stress och utbrändhet….. till att fokusera, inspireras och utveckla ledarskaper och talanger. Våga tro på sin kunskap, hålla tal och våga säga nej… Det finns många saker som kommer upp och det är bara upp till dig vad du känner du vill förändra.

SPORT
Inom sport har jag haft allt från hopprädsla (hinder/hästar) till koncentration och fokus… Det finns enormt mycket att göra för att öka sin prestation utan att bli stressad eller pressad, få prestationsångest eller nervöst inte klara av att ta emot fotbollen…varför inte öka din säkerhet och ditt självförtroende, hitta inspiration och motivation…. så att du kan njuta av din sport!

FAMILJ
Inom familj kan det ibland uppstå många situationer allt från kissa i sängen till nagelbitning, kanske behöva hjälp med prov/skolan, stress eller med fokusering och koncentration. Syskonrivalitet, ledsamheter, svartsjuka och tråkigheter om föräldrar har beroenden, är sjuka eller annat… det finns mycket att göra som kan underlätta dina känslor som påverkar hur du mår och agerar oavsett om du är 18 år eller 80 år. Alla förtjänar att må så bra de kan.

Från Klienter berättar:

Under nästan hela min skolgång har jag haft väldigt svårt för matte. Jag tycker knappt det är intressant och jag förstår mig bara inte på de. Jag hade även en rädsla för tandläkaren och sprutor så jag gick till Camilla och fick hjälp. Redan första gången när jag vaknade upp kände jag mig som en helt ny människa. Jag rekommendera starkt Camilla. Tack!

Varmt välkommen att ställa en fråga eller boka tid:


Captcha:
14 + 8 =