Hur fungerar en session?


Hur kan en session i hypnoterapi upplevas?

Vi träffas för att gå igenom hur hypnoterapi fungerar, vad som är ditt mål och vad du vill förändra.
Alla personer är unika så varje session är unik och personlig.


Hur känns det?

Du är helt avslappnad och vilar bekvämt (precis som vid meditation, eller som när du kopplar av framför tvn).
Jag kommer demonstrera hur det känns, om du vill, när vi har en session. Ibland använder vi en annan metod där jag pratar direkt med ditt undermedvetna. Allt beror på vad som känns bäst.

Under sessionen pratar jag med ditt undermedvetna (och även ditt ego och andra delar vid behov) för att visa konsekvenser (enligt uppgift från dig) och vad målet är, och hur vi kan lösa det genom att förändra ditt tankesätt.

Ditt ego har en mycket viktigt skyddande funktion så att den ser att det är för ditt bästa. Dessa situationer kan kallas blockeringar och de kan ändras mentalt på ett enkelt sätt. Då styr inte egot längre den händelsen och du kan välja hur du reagerar.

Det tar upp till 3 månader innan ett nytt tankesätt är klart men oftast kortare tid. Detta sker just för att ditt medvetna sinne behöver tid för att anpassa sig. Du kanske inte ens märker skillnaden i början. Jag har märkt att oftast är det människor runt dig som märker en positiv skillnad – och först då blir du medveten om din förändring.

Se mig som din personliga tour guide som guidar dig till dina egna enorma resurser du har inombords.


Med hypnosterapi har du fantastiska möjligheter att förändra många saker i ditt liv… Du bestämmer!

Varmt välkommen att ställa en fråga eller boka tid: