Positive Change – Vad vill du förändra ?

Går det att förändra vad som helst?
Det är inget magiskt trick, men det går att göra riktigt mycket på många olika sätt.

Du består av många olika fantastiska delar. Tänk dig själv, inte säger du åt kroppen att andas, pumpa blodet, blinka, ta ett steg osv. Utan det finns en mängd fantastiska delar, bland annat ett fantastiskt bibliotek (ditt undermedvetna) med programmeringar och samlande av fakta, en kropp som tar emot signaler från undermedvetna, ett medvetande som inser att något måste göras osv. Mitt i allt finns ett medvetet sinne som försöker allt vad den kan att bryta något mönster, som inser att något måste göras, för kroppen hänvisas med att skicka signaler att något inte är bra (stress känslor, ångest, panik, osv) men som inte kan göra något pga tidigare programmeringar…. För hade den det, så hade du ju redan gjort det eller hur? Alla dessa otroligt häftiga delar är du!

Genom en kombination av avslappning, mental träning, så kan vi komma åt kärnan och förändra beteendet.
Ditt undermedvetna kan nämligen inte förstå konsekvenser på samma sätt som det medvetna. Den bara följer ett spår och vi ska ändra det spåret.

VAD BEGRÄNSAR DIG IDAG?
Jag har sett ett mönster, där kroppens rop på hjälp missförstås. Kroppen kämpar på allt den kan under de förutsättningar den fått och får av dig. Den ger signaler för att få din uppmärksamhet så att du ska ta hand om det. Rätt häftigt och fint egentligen.
Oftast hittar vi allt i kroppsminnen och det undermedvetna sinnet. Kanske spänner du dig under vissa situationer – det finns en orsak. Kanske är det gammal stress som påminner om liknande situation och triggas igång?
Kanske är du för hård mot dig själv?

Det kan vara skönt att veta att det alltid finns en anledning. Och det är här jag tar över och kan hjälpa till, förändrar det och sedan ger förslag till nytt beteende, övar in det med dig (enligt dina önskemål).
Genom detta teamwork så ger det mycket positivt resultat.

Vad kan man ändra? Övergångsålderssymptom, bli en bättre golfspelare, koncentrera sig bättre i skolan eller på jobbet, sova bättre, stressa mindre, öka självförtroende, minska ångest, mensvärk, ilska och aggression, svartsjuka, avundsjuka – ja . allt sådant som du faktiskt känner begränsar dig att få må bra.

Det finns så oerhört många olika saker du faktiskt kan förändra. Mer än du någonsin kan ana. Ditt undermedvetna sinne är så snabblärt, och med vissa visualieringsmetoder kan du nå ett samspel som förbättrar dina möjligheter.

Din kropp är fantastisk, och kan även läka oerhört mycket själv om den får hjälp och möjligheter på vägen. (läs gärna om placebo effekten – med knäoperationer). Föda barn utan smärta, snabbare läkning kring operationer, smärtlindring …

Tillsammans på en resa, guidar jag dig och ger dig verktyg och metoder så att det kan bli en positiv förändring i ditt liv.

Det bästa sättet är att skriva ner vad som begränsar dig känslomässigt eller med reaktioner, och hur du istället vill må… det är där resan börjar… och det kan bli rätt fantastisk


Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.