Om migMental tränare, Stress coach, Certifierad Hypnoterapeut,
Utbildad friidrottsledare, projektledare
Svensk men bott i Australien (flytande engelska)

 

Jag är 49 år och har arbetat som projektledare i många år. Det har givit mig en känsla för personkemi, gruppdynamik, allas unika förmågor, hur människor kan optimera sina insatser på ett positivt sätt – hur jag kan sätta mål och se till att alla kommer vidare. Jag har alltid tyckt om att hjälpa och inspirera andra och nu har jag funnit det mest optimala – mental träning, stresshantering, avslappning och hypnos.

 

Utbildningar
Jag är certifierad hypnoterapeut av NGH (National Guild of Hypnotists) som är världens största organisation. Jag har även utbildat mig under ledning av SAHH (Skandinaviska Akademin för hypnos och Hypnoterapi, med fördjupande utbildningar i bl.a sport men även inom Lag och etik).
Jag har även spenderat tid i Skottland hos en erkänt duktig klinisk hypnoterapeut, samt samverkar med psykolog i USA.
Jag är även med i ett internationellt forum som forskar och utvärderar och analyserar områden kring hypnos, placebo och mental träning.
Jag har även ett flertal utbildningar från friidrottsförbundet inkl kost samt ledarskapsutbildningar, coaching mm.
Jag har medverkat i boken; Hypnotic Women och är med som utbildare inom vissa områden inom inre utveckling, stresshantering och förändringsarbete.

 

Varför må dåligt i onödan?
Under åren har jag upptäckt att många vuxna, ungdomar och barn mår dåligt, många gånger i onödan, och ibland för småsaker som har rotat sig djupt och påverkar beteende och vanor kraftigt. Genom mental träning, målsättning och coaching kan man stärka sig själv, hur man agerar och reagerar. Hitta sina svagheter och styrkor, och hur man på ett bra sätt får trygghet i sig själv.

Jag själv kom in på hypnoterapi då jag ständigt somnade vid ratten, (livsfarligt för mig och andra), och jag behövde köra bil. Efter bara en session (det är fullständigt fantastiskt ) så kan jag köra igen !
Jag har inte varit trött, bara avslappnad och jag somnar inte ens om jag sitter bredvid längre.

IBS och allergier
Eftersom vi har gluten/säd och mjölkallergier och överkänsligheter i familjen sedan flera generationer tillbaka har jag varit engagerad i att hitta den bästa maten, (även med hjälp av dietister), goda recept och alternativ som stärker både immunförsvar och kroppen generellt för att ge den optimala möjligheten för kroppen. Genom detta har vi blivit av med både astma, magont, eksem och andra utslag.
Via avslappningssessioner och mental träning, stresshantering har jag fått mycket spännande positiva resultat, och kombinationen kring detta är mycket positiv för klienter med IBS och allergier, astma, eksem och hudutslag.

 

Jag tillämpar total tystnadsplikt – din trygghet är viktig
Det innebär att oavsett vad som sägs eller sker så stannar det mellan oss inom lagens ramar. Även om du är under 18 år och oavsett vad som händer. Du ska kunna känna en total frihet och förtroende så att du är trygg.

Ta kontrollen över ditt liv och ge dig själv möjligheter att
forma din framtid

Jag hjälper dig med den mentala biten – för hade du klarat det medvetet – hade du redan gjort det – alltså sitter det undermedvetet.

Varmt välkommen att ställa en fråga eller boka tid: