Regression


Vad är regression? Hur kan det hjälpa?

Regression är ytterligare ett sätt att via avlsappningsövningar utforska tidigare minnen och erfarenheter och på så sätt sedan komma vidare i livet. En del minnen minns man inte och är man t.ex katträdd kan detta ha uppstått vid t.ex 3 års ålder av en liten obetydlig (i vuxna ögon) händelse.


Glädjen att hjälpa någon är min drivkraft. Att få vara med och uppleva glädjen när t.ex en rädsla, ångest för något, eller fobi och till och med värk släpper – är helt fantastisk.

Ibland finns det oförklarliga ångest eller skräck känslor inombords och ibland kan du ha som ett variant att använda regression för att hitta grundorsaken. Det är en kompletterande metod.

Det viktigaste är att leva i nuet, oavsett om det är barndom, tidigare liv eller vild fantasi så tror det undermedvetna att något har hänt och vill skydda dig. Det kan ha betydelse i vissa fall och med regression på rätt sätt kan låsta känslor/symptom frigöras. (Hittills har mina klienter haft värk, fobier, astma, el-allergi, migrän, tågpanik, höjdskräck, social fobi och oförklarliga rädslor ).

Jag gör regressioner som är trevliga,ett syfte att visa ditt undermedvetna så att du får en förståelse från ett annat perspektiv; t.ex för att visa kroppen hur den sett ut när du var frisk, för att visa kroppen från idag vad den ska jobba mot när det gäller vikt eller t.ex hud (acne eksem mm).


Att söka svar med hjälp hjälp av mer avancerad djup regression (Past life regression)
Det finns även andra regressioner som blir mer och mer efterfrågade. Att kanske hitta meningen med livet.
Genom att gå in i tidigare liv eller upplevelser, söka efter vissa svar och ibland få tillgång till ytterligare kunskap.
Det är du själv som besitter kunskapen. Det är en naturligtvis en längre session.

 

Många religioner förkunnar återfödelse på något sätt, från hindusim till buddism, ja till o med kristendom längre bak i tiden.

Det är ändå ett känsligt ämne och min filosofi är att; ”om det hjälper, så varför inte” – skäl och filosofi är oviktiga, det är resultatet som räknas! Du har rätt att må bra – och kan jag så hjälper jag dig gärna dit.

(Flera undersökningar gjorts kring tusentals uppföljningar på ”fall” med påstådda reinkarnationer. Tusentals har bekräftats historiskt äkta. Dessa fakta har ej återspeglats i större utsträckning vare sig press eller övriga massmedia. I Sverige är det en tydlig trend att det är mer känsligt område än internationellt.)

Den ledande auktoriteten inom de vetenskapliga studierna av reinkarnation är Ian Stevensson, som dokumenterat många fall. Framför allt har Ian intresserat sig för barns berättelser, därför att de är ofärgade av det etablerade samhället.

Rekommenderad litteratur:
– Många liv, många mästare (författare Brian L Weiss, psykiatriker),
– Lär dig av dina tidigare liv, (författare Sylvia Browne)

Lite mer information nedan:
www.personalityspirituality.net

Varmt välkommen att ställa en fråga eller boka tid:


Captcha:
5 + 4 =