Stress oro ångest värk


 

FjärilTicks, eksem, acne, astma, ångest, oro, stress, depression, utmattning, frustrationer, panik, Crohns, ilska, överätning, Fibromyalgi, IBS, magont, värk, huvudvärk, migrän, olustkänslor mm.

Ta kontrollen idag… utan större ansträngning.


Att känna stress i vissa situationer kan vara naturligt. Men att bli stressad och lida av det, att känna sig frustrerad och irriterad, få mer och mer skuldkänslor antingen för jobbet eller familjen – det är inte bra för hälsan.

Till slut kan det leda till sömnstörningar, ätstörningar, utmattning, depression, till och med eksem och utslag i olika former, samt beroende och andra fysiska problem som skadar din hälsa.

Att hantera dagens stressade situationer, med ständiga krav och ständigt informationsflöde och samtidigt leva upp till förväntningar är en av de vanligaste problemen i vårt samhälle.

Varför inte känna att stressen bara kan rinna av dig? Lära dig säga nej till vissa saker, kunna prioritera och fokusera? och genom detta bli mer effektiv och nöjd. Det är lättare än du tror, och det ger en kraftig effekt. Genom att du minskar din inre stress kan du hjälpa dig själv och din omgivning – det blir en reell hjälp i din vardag.


IBS, magvärk, eksem, acne och astma
Många är förvisso stressrelaterade men det är stor inverkan både inom födoämnen, dofter, pälsdjur, pollen mm. Det påverkar livet negativt och för en del är det en sådan stor påverkan att livet känns svårt. Du ska veta att det faktiskt finns hopp. Jag har mycket positiv respons och jag blir lika lycklig varje gång jag ser en person slippa detta onödiga i form av antingen magont, eksem eller astma.

Jag har personlig erfarenhet inom magvärk, eksem och IBS. Jag har dessutom många sätt att hjälpa till inom vilken mat som underlättar och samtidigt är full av näring. Utbildning inom kost (friidrott) och kontroll med dietister har resulterat i en sund och god mat. Där kroppen får chans att blomstra som den ska.

Läs gärna artiklar och länkar på min facebooksida. Nedan finns en länk till Sahlgrenska sjukhuset som har forskat i hypnos och IBS.
– Artikel Sahlgrenska sjukhuset

Företag börjar mer och mer inse fördelarna med att personalen kan få hjälp med stresshantering, en del även med inslag av lättare styrkeövningar för att minska sjukfrånvaron.

Avvara två timmar och förändra resten av ditt liv

Varmt välkommen att ställa en fråga eller boka tid:


Captcha:
3 + 10 =