top of page

Hypnoterapi & Hypnos

Hypnoterapi / hypnos är en genväg till ditt fantastiska bibliotek som innehåller alla undermedvetna mönster och slutsatser. Detta är där magin händer!!! Det är därför det är snabbare och mycket mer effektivt.

Hypnoterapi / hypnos är en effektiv väg till att ändra ett oönskat beteende eller oönskad känsla.  


Om du hade kunnat åstadkomma detta med ditt medvetna sinne, hade du redan gjort det.

Det är därför det inte alltid är ditt fel att du kämpar med att ändra vissa saker.

Men den goda nyheten är att du har makten att göra förändringar, och det är där hypnoterapi kan göra en fantastisk skillnad.


Om du vill ha en effektiv förändring, kan jag hjälpa dig. Det finns alltid en anledning till att det finns symptom eller reaktioner. En del av terapin är att visa ditt undermedvetna mer fördelaktiga förslag och mönster, enligt dina önskemål. 


Så hur vill du må istället?​

Jag använder olika verktyg för att hjälpa dig att nå dina mål medan du slappnar av på en behaglig plats. Många beskriver hypnos som ett tillstånd av fokuserad uppmärksamhet. Du känner dig mycket lugn och avslappnad. Och ja, du är faktiskt i kontroll.


Tillsammans gör vi en unik resa som hjälper dig att släppa gamla bördor och tråkiga erfarenheter och istället må bättre och hitta fler möjligheter och glädjekällor.​

Hypnosterapi fungerar genom att hjälpa dig att uppnå ett tillstånd av djup avslappning, vilket gör det lättare att bearbeta negativa tankar och känslor och mönster. När du befinner dig i detta tillstånd kan du lättare kommunicera med ditt undermedvetna och identifiera känslor och beteenden som kan ha orsakat det du söker hjälp för.


Under hypnosterapin kommer jag att guida dig genom en serie avslappningsövningar och visuella bilder för att hjälpa dig att nå detta tillstånd av djup avslappning. När du är i en behagligt skön avslappningsnivå kan vi identifiera och ändra negativa tankemönster och beteenden som kan ha orsakat din till exempel stress eller ångest. Jag ger också positiva suggestioner och förslag till andra beteenden (suggestionsterapi) som kan hjälpa dig att hantera det du sökt hjälp för på ett bättre sätt.​ Kombinationen av flera metoder är oftast väldigt effektfull.


Hypnosterapi kan också hjälpa dig att öka din självmedvetenhet och självförtroende, vilket kan hjälpa dig att ta itu med andra problem i ditt liv.​​


Så ge dig själv förutsättningarna för att må bra
och tillåt dig att ta emot hjälp med hypnoterapi.​
Vad kan Hypnosterapi & Hypnos förbättra?

Problem som vanligtvis hypnos är effektivt att förbättra och lindra symtom på är bland annat;

Fobier, pollenallergi, gräsallergi, IBS, rädslor, utslag, stammning, OCD, stress, otrygghetskänslor, acne, sovproblem, allergier, eksem, utslag, stress, utmattning, oorganisation/oreda,  månadsbesvär, PMS, huvudvärk, immunsystem, vikt, depression, oro, torgskräck, introvert, social ångest, svartsjuka, avundsjuka, mentala blockeringar, PSTD, höjdrädsla, rädsla för djur, nattskräck, flygrädsla, mardrömmar, rädsla för döden, sorg, hålla tal, minska eller sluta röka, hjälp inom sjukvård för att minska negativa upplevelser/smärta, provtagning mm, tandläkarskräck, föda utan smärta / hypnobirth, morgon illamående vid graviditet,  "komma över ditt ex", känna sig vilsen, känna sig oälskad, ilska, frustration, minimera smärta, chock, skolblockeringar, hjälp vid att ta prov i skola, scenskräck, etc.


Och du, JA du kan föda barn med hjälp av hypnos, smärtfritt och så att det blir en trevlig upplevelse. Efteråt lära dig "powernaps". 

Många använder hypnos och mental träning för att bli bättre på sporter med mycket bra resultat. T.ex. golf, ridsporter, friidrott, fotboll, simning mm

Jag rekommenderar alltid att du söker vård först för att minimera risken att det ligger en bakomliggande sjukdom. Disclaimer

Jag är inte utbildad inom medicin och ger därför inte medicinska råd.  

Jag är däremot utbildad inom träning och idrott, samt kostråd mm som ingår i utbildning.


Om du vill läsa mer om hypnos och hypnoterapi:

Change your life 

bottom of page